Clues even terug van weggeweest

Eerder dit jaar sloot het legendarische café Clues aan het station in Deinze de deuren. Dit gebeurde met een fantastische editie van Clues Classics – één van de terugkerende avonden die ervoor gezorgd hebben dat Clues voor altijd in de harten van de vele bezoekers zal blijven. Eigenaar Kris Malego en vaste DJ Red D smeedden toen al plannen om de legende die de Clues is levend te houden en te kijken om ‘af en toe ne keer iets te doen’.

kris

Naast Clues Classics zijn ook de Cluesfeesten altijd een begrip geweest, dus de keuze om ook dit jaar weer het stationsplein 3 dagen lang van muziek en sfeer te voorzien was snel gemaakt. Van vrijdag 16 september om 16u tot zondagavond 18 september om 22u kan iedereen dus weer terecht op het plein voor het oude café om verschillende top DJ’s en artiesten aan het werk te zien. Zo komen o.a. DJ Bobby Ewing van het bekende collectief Discobar Galaxie, Lady Linn met haar Braziliaans akoestisch project TLP en de Belgische clublegende Phi-Phi het beste van zichzelf geven.

Nieuw dit jaar is dat de Cluesfeesten enkel op het plein zullen doorgaan en dat er dus in tegenstelling tot vroeger niet meer binnen verder kan worden gefeest tot in de late uurtjes. Dit uiteraard om rekening te houden met de buren en zo hopelijk deze fijne traditie jaarlijks verder te zetten.

Vrijdag 16 september begint één en ander met een after work party met DJ Bobby Ewing van Discobar Galaxie (om 18u) en het oude resident team Lenny, Ramses, Minus Tea & Red D. Op tijd komen is de boodschap, want om 00u stopt de muziek.

Op zaterdag 17 september is het dan aan de live bands om iedereen in vervoering te brengen. De Belgische topzangeres Lady Linn was deze zomer nog te gast op de Kaandelconcerten, maar nu komt ze met haar Brazilaans akoestische project TLP naar de Cluesfeesten. Niet te missen om 18u zaterdag in de vooravond! Daarna zal Red D een speciale hip hop set spelen tot 00u.

Zondag 18 september is er dan de Clues Classics Open Air, een primeur voor Deinze. Feesten op zondag is in België de laatste zomers een begrip geworden en dus wordt het tijd dat ook de Leiestad eens van die hype kan proeven. Vanaf 14u zullen DJ’s Phi-Phi, Maxim Lany & Red D diep in hun platenkast graven en de beste club classics uit de gouden jaren ’90 opnieuw laten schitteren. Dit van 14 in de namiddag tot 22u ’s avonds.

digital-flyer
Het volledige programma
:

Vrijdag 16 september – 16u-00u

DJ’s Bobby Ewing (Discobar Galaxie, om 18u!), Lenny, Ramses, Minus Tea & Red D.

Zaterdag 17 september – 16u-00u

Tom, Lien & Pablo live (Lady Linn & muzikanten spelen Braziliaanse muziek), Deaf Dog Assembly & Yorgi + een speciale hip hop DJ set van Red D onder zijn alter ego Easy B.

Zondag 18 september – 14u-22u

Clues Classics Open Air met Phi-Phi (17u), Maxim Lany (14u) en Red D.

De inkom per dag zal 5 euro zijn. Een combiticket kun je op vrijdag krijgen voor slechts 10 euro.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...