Infinimo steunt en promoot, als makelaar met een hart “Beyond The Moon”

Als makelaar met een hart heeft Infinimo zich geëngageerd om een goed doel te steunen. Er werd bewust gekozen voor een v.z.w. die een tastbaar en transparant resultaat levert, kortbij huis. De keuze viel op Beyond the Moon, een erkende v.z.w. die gezinnen met een langdurig ziek kind even laat ontsnappen uit de dagelijkse realiteit. Zij organiseren familievakanties waarbij aan alle noden van de ziekte wordt gedacht en waarin alle taken worden overgenomen opdat alle gezinsleden optimaal kunnen genieten van zorgeloze quality-time samen.

infinimo-beyond-de-moon

Infinimo steunt het recht op zo’n verkwikkende reis waarbij ook aandacht is voor de behoeften van de ouders, broers en zussen die de ziekte helpen dragen.

Dankzij de gift van 7.600 euro, die werd verzameld door het afstaan van een percentage van het ereloon bij elke verkoop gedurende enkele maanden,  kunnen twee gezinnen samen gaan herbronnen. Jan De Wildeman, bestuurder van Infinimo, heeft deze cheque persoonlijk overhandigd aan Pascale Somers, Manager & Mede-oprichtster van Beyond the Moon, in aanwezigheid van meter Gella Vandecaveye.

Er werd van diezelfde gelegenheid gebruik gemaakt om tevens het gezin van Lasse te ontmoeten. Hij is drie jaar oud en lijdt aan een zeldzame genetische afwijking waardoor hij sterk beperkt is in zijn groeiproces. Samen met zijn twee oudere broers en ouders trekt hij er een weekje op uit naar Landal GreenParks Hochwald in Duitsland, waar alles georganiseerd is door Beyond the Moon.

Infinimo is trots hen hierbij te kunnen helpen. Als makelaar met een hart erkennen we niet alleen het belang van een huis, maar vooral ook van een goede thuis en de kracht van het “samen even er tussenuit”-gevoel. De maan in het logo van Beyond the Moon is een lichtpuntje in het leven van zulke gezinnen. Wij delen en steunen de visie van Beyond the Moon omdat verbondenheid en herinneringen verder reiken dan de maan…

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...