KSA Deinze-Astene zet nieuw werkjaar feestelijk in

Op 10 september organiseert KSA Deinze-Astene een gratis spelnamiddag gevolgd door een groot tuinfeest, waar iedereen kan genieten van een heerlijke barbecue. Vanaf 21 uur biedt KSA Deinze-Astene ook nog LIVE optredens aan.

Tuinfeest KSA 2016Een nieuw schooljaar betekent voor KSA Deinze-Astene ook weer een nieuw werkjaar en dit willen ze feestelijk openen door op 10 september hun startdag te houden. Op deze dag kunnen kinderen, jong en oud, komen ravotten op de gratis Mexicaans getinte spelnamiddag van 14u-17u.

Na 4 jaar heeft de leiding van KSA Deinze-Astene besloten om opnieuw een heus festijn in hun tuin te organiseren, jawel een tuinfeest. Vanaf 18 uur is iedereen welkom om aan te schuiven voor een overheerlijke barbecue. Inschrijven voor de barbecue kan via http://ksadeinze.be/inschrijven-tuinfeest tot en met 4 september.

Ben je geen fan van de geur van bakkend vlees, maar ben je wel een muziekliefhebber? Dan kan je vanaf 21 uur de LIVE optredens komen bekijken voor een zeer democratische prijs van €3.
Met andere woorden KSA Deinze-Astene vult 10 september jouw volledige namiddag en avond!

https://www.facebook.com/events/1896453300581805/1908063632754105/?notif_t=like&notif_id=1472801617781615

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...