Scouts en Gidsen Deinze openen nieuw scoutsjaar met een nieuwe groepsleiding

Zondag werd traditioneel het nieuwe scoutsjaar geopend op de terreinen van de Deinse scoutsbeweging. In een korte viering werd de oud-leiding bedankt voor de jarenlange inzet en werden er nieuwe accenten voorgesteld. Onder het thema “Grenzeloos Groeien” zal de leiding van Scouting Deinze een jaar lang kinderen van 6 tot 18 jaar wekelijks boeiende activiteiten aanbieden.

Scouts en Gidsen Deinze

Ook de nieuwe groepsleiding werd voorgesteld. Miet Parmentier, Fien Martens en Hannes Pieters nemen vol enthousiasme de fakkel over van Tim Vermaercke, Sam Dewitte en Kim Van Nieuwenhuyze die een heus bedankingslied aangeboden kregen door de voltallige leidersploeg.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...