KSA Petegem beleefde een magnifieke, energieke startdag met vanaf nu ook 3e kleuterklassers!

Op zaterdag 10 september verwelkomde KSA Petegem maar liefst 175 kinderen tijdens hun startdag. Naast heel wat bestaande leden waren er vele nieuwelingen die een warm welkom kregen. Op het programma stonden groepsspelen voor jong en oud, zoals een death ride, een grote watersplash, coole spelletjes, een avonturenparcours enzoverder. Wil je nog inschrijven? Dit is zeker nog mogelijk tijdens de komende activiteiten. Kinderen uit de derde kleuterklas zijn ook welkom!

foto-startdag-ksa-petegem-2016

WIL JE ER NOG BIJ ZIJN?
Dan kan je bij hen komen aan hun KSA lokaal op het adres Kastanjelaan 29 (straatje achter de Palaestra) op één van de komende activiteiten.

WAT DOEN ZE?
Bijna elke zaterdag van de maand trakteren ze onze leden op een ongelofelijk leuke namiddag. Op ons programma staan bijvoorbeeld estafetten, stadsspelen en een onvergetelijk kamp met supertoffe leiding!

NIEUW NIEUW NIEUW
Vanaf september kreeg KSA Petegem er een nieuwe groep bij!
Sedert enkele jaren neemt de vraag naar een groep voor de allerkleinsten steeds toe. We zijn hier vol enthousiasme op ingegaan en daarom ging er een nieuwe groep voor deze leeftijd van start op 10 september 2016. Het is een groep voor kinderen uit de derde kleuterklas. De 5-jarigen zijn dus ook welkom tijdens onze activiteiten.

Voor data en meer info: www.ksapetegem.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...