Maand van de Sportclub ook bij The Handles

De hele maand september is het “Maand van de Sportclub”. Rope skipping club The Handles uit Deinze zet daarom de deuren wagenwijd open voor iedereen die graag eens wil komen proeven van het rope skippen. Kom gerust eens (gratis) proberen en je zal zien dat rope skipping – of touwtje springen – een erg leuke sport is. De trainingen voor de kinderen gaan door op woensdag en vrijdag. Op dinsdag zijn alle 18+ en mama’s en papa’s welkom op de volwassenentraining.

Vlag The Handles

Op zondag 18 september neemt The Handles Deinze vzw ook deel aan de Autovrije Zondag in Deinze. Tussen 14u30 en 16u kan je kijken naar enkele demonstraties en kan je bovendien ook zelf initiatie volgen.

Alle info over de club en de trainingsuren vind je op www.thehandles.be

#sportersbelevenmeer

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...