Try-out nieuwe comedyshow Freddy De Vadder in JC Brieljant

Comedyshows zijn een vaste waarde geworden in jeugdcentrum Brieljant. De voorbije jaren kwamen o.a. Raf Coppens, Han Solo en Kamagurka gesmaakte voorstellingen geven. Dit jaar is het de beurt aan Freddy De Vadder, het alter ego van Bart Vanneste. Hij brengt op vrijdag 7 oktober om 20 u. een try-out van zijn nieuwe show ‘Freddy on ice’ in Brieljant, met een voorprogramma van Dries Heyneman. Kaarten kosten € 10 en zijn de dag zelf te verkrijgen aan de deur. De plaatsen zijn beperkt, dus snel zijn is de boodschap!

try-out-freddy-de-vadder

Freddy De Vadder is het alter ego van Bart Vanneste, die al bijna twintig jaar de grenzen van het Vlaamse comedylandschap aftast en verlegt. In 2001 won hij de Humo’s Comedy Cup met zijn show ‘Wa sta’k ik ier eigenlik te doen?’. Verder is Freddy De Vadder bekend als de centrale figuur van de Canvasserie Bevergem, naar het gelijknamige dorp waar de stand-upcomedian neerstrijkt. Zowel het idee als het scenario zijn ontsproten aan het brein van Bart Vanneste, bijgestaan door enkele streek- en zielsgenoten.

Dit jaar komt Freddy De Vadder aangegleden met een nieuw spetterend avontuur: ‘Freddy on ice’! Zet je schrap voor een sensationele rit op de achtbaan van Freddy’s onvoorspelbare leven. Dankzij de ontwapenende choreografieën zweeft de eeuwig jonge held sierlijker dan ooit tevoren over het podium: entertainment gegarandeerd. Tijdens zijn zesde avondshow tast Freddy De Vadder voortdurend de grenzen tussen fantasie en werkelijkheid af. Zijn verhalen vol ontroering en liefde, spanning en lef houden jong en oud een betoverende spiegel voor.

Het voorprogramma wordt die avond voorzien door Dries Heyneman, bekend van zijn rol als Kurt Bury in de serie Bevergem. Kaarten zijn enkel de dag zelf aan de deur te verkrijgen en kosten € 10. Op tijd komen is de boodschap!

Komende activiteiten in jeugdcentrum Brieljant

Jongeren vanaf 16 jaar kunnen elke woensdag en vrijdag terecht in Brieljant. Tijdens het schooljaar kan de jeugd er ook komen lunchen. Het jeugdcentrum is een gezellige plaats waar je kan komen bijpraten of iets kan komen drinken. Brieljant organiseert bovendien regelmatig optredens en thema-avonden, binnenkort staat het volgende op het programma:

– 30 september 2016
‘Laatste Vrijdag Van De Maand’: Optredens van Von Detta (Rock) & Majestic Sun (Progressive Stoner Rock)
Gratis toegang, start eerste optreden omstreeks 21 u.

– 21 oktober 2016
Nacht van de jeugdbeweging. De jeugdraad van Deinze organiseert in samenwerking met Brieljant een feest voor de leiding van alle Deinse jeugdverenigingen. De leiding wordt in de watten gelegd met gratis drankjes en eten en DJ-sets van lokale DJ’s en DJ MC Jordy. Daarnaast zijn er wedstrijden voorzien waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden.
Vanaf 21u tot …

– 4 november 2016
Optredens van Deinse bands: True North (Hardcore), Signs Of Algorithm (Metalcore) en Carrion (Death Metal)
Gratis toegang, start eerste optreden omstreeks 21 u.

– 18 november 2016
Optredens van Chiaoroscuro (Post Metal) & Idealus Maximus (Stoner Rock)
Gratis toegang, start eerste optreden omstreeks 21 u.

Praktisch – Try-out Freddy De Vadder
Wanneer? Vrijdag 7 oktober, vanaf 20 u.
Waar? JC Brieljant, Mouterijdreef 20, Deinze
Toegang? € 10 aan de deur, of in voorverkoop in jeugdcentrum Brieljant

Info
JC Brieljant, Mouterijdreef 20, 9800 Deinze, 09 381 86 62
[email protected] – www.brieljant.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...