Week van de Fair Trade in de Leiespiegel

Naar aanleiding van de Week van de Fair Trade organiseert de trekkersgroep Fair Trade Deinze in samenwerking met Provincie Oost-Vlaanderen en het stadsbestuur de tentoonstelling ‘Samenwerken loont’. Terwijl je langs 6 verschillende zuilen stapt, maak je kennis met mensen uit Rwanda, Ecuador en de Filipijnen. Zij vertellen hun levensverhaal aan de hand van beeldfragmenten en interactieve spelletjes. Zo ontdek je al doende het belang van samenwerken.

Week van de fairtrade

Deze drie regio’s worden zowel door de provincie als door onze stad via de plaatselijke vierdepijlerorganisaties ondersteund. De tentoonstelling is te bezoeken van woensdag 5 tot en met zaterdag 15 oktober in dienstencentrum Leiespiegel tijdens de openingsuren.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...