Uitbreiding bij Groep Albert-Vastgoed

Albert-Vastgoed, met centrale zetel in Brugge, breidt uit in Oost-Vlaanderen. De vastgoedgroep beschikt reeds over 10 kantoren, maar verstevigt nu haar positie in Deinze, in de Leiestreek.  Op zondag 2 oktober 2016 opent Tracey Hankins, partner van Frank De Maertelaere, in Driespoort Shopping Deinze haar 2de kantoor.

Groep Albert-Vastgoed houdt consequent vast aan haar principe van centralisatie én lokale verankering. Lokale partners met een zeer sterk engagement en een stevig netwerk, kunnen onder de vlag van Albert-Vastgoed hun business optimaliseren.  Algemene taken zoals IT, administratie en marketing worden centraal beheerd door de hoofdzetel, waardoor de regionale kantoren met een zeer persoonlijke benadering kopers en verkopers van panden kunnen begeleiden.

De persoonlijke en alerte service is werkelijk dè USP van de groep.  Professionele visualisatie, correcte prijszetting en adequate administratie behoren tot de basis elementen in de dienstverlening.

Albert vastgoed

De sublieme ligging van kantoor Deinze
Projectontwikkelaar Hendrik De Keukeleire van NV De Colle had eerder toevallig nog een ruimte vrij in het centraal gebouw van Driespoort Shopping Deinze. Alle commerciële ruimtes van de 9.000m² site zijn intussen verhuurd aan retailers en grotere zelfstandigen, maar aan de straatkant bleef een mooie ruimte vrij wegens herschikking van ingang.  ‘Het is een ideale ruimte voor een vastgoedkantoor’, weet Hendrik. Dagelijks passeren 15.000 auto’s op het kruispunt.  Het vastgoedkantoor zal dus vrij snel ook in de Leiestreek gekend zijn’.

Warme welkom en ambities van de gastvrouw
Tracey Hankins opent nu na haar kantoor in Torhout, op zondag 2 oktober 2016, haar kantoor in Deinze.  Eind dit jaar opent ze een kantoor in Gavere.  Tracey is een dame met pit.  Ze weet wat Deinze als groeistad te bieden heeft en gelooft sterk in een integere, maar vastberaden aanpak.

Tracey richtte daarom haar kantoor sober, maar zeer stijlvol in. Geïnteresseerden zijn zeer welkom op de openingsdag op zondag 2 oktober vanaf 11u voor een gezellige babbel en een drankje.  Klanten die voor eind 2016 een exclusieve verkoopopdracht van 6 maand aangaan, krijgen  een cadeaubon ter waarde van €250,  die bij de verkoopakte mag omgezet worden naar een Driespoort Shopping partner cadeaubon naar keuze (*). Het kantoor is gratis te bereiken op het nummer 0800/252 379.
(*) enkel niet bij Kruidvat

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...