Feest voor de 60-jarigen in Deinze! ’60 is het nieuwe 40’

Vrijdag 11 november 2016 om 12u30 in de feestzaal van Restaurant D’Hulhaege

Het idee om 60 jaar wat grootser te vieren komt van Trees en Martijn, omdat we 60 jaar worden niet zomaar wilden laten voorbijgaan. Het is al een jarenlange traditie om de 50-jarigen te vieren in Deinze, omdat 50 worden als een mijlpaal gezien wordt. Wij vonden het leuk om 60 jaar worden ook nog eens extra in het zonnetje te zetten. Het idee is een tijdje blijven sudderen, tot er wat “medestanders” bij gekomen zijn. Zo is ‘het organiserend comité’ tot stand gekomen.

Christine, Myrna, Peter en Rik waren bereid om er ook hun schouders onder te zetten.

feest-voor-de-60-jarigen-in-deinze-60-is-het-nieuwe-40-groep-clubhuis-deinze

Christine en Myrna: Wij hebben ervaring in het organiseren van het feest van de 50-jarigen, we weten hoe je dat aanpakt (brieven vouwen en in enveloppen doen en zorgen dat ze op de post geraken) en we worden dit jaar ook 60 (sst niet voortvertellen J). We waren vrij snel gewonnen voor het idee en we zijn er graag bij als er gefeest wordt.

Peter: Ik heb veel contacten, dus kon ik vrij vlug een zaal regelen, een goed menu afspreken en voor goede muziek zorgen. We gaan hier resoluut voor “lokale” toppers: resto D’Hulhaege en Radio Tequila’. Ga er maar van uit dat het OK zal zijn J.

Rik: Ik was ook snel gewonnen voor het idee, ik beheer de inschrijvingen, en zorg dat alles financieel in goede banen loopt. Binnen het comité is afgesproken om eventuele winst van dit initiatief te schenken aan een goed doel in Deinze. Dit zullen we bekendmaken op de dag van het feest zelf.

Rita: Ik ben ook toegetreden tot ‘het comité’. Een nieuwe traditie in gang zetten spreekt mij wel aan, dat is ook een beetje onze bedoeling. 60 worden klinkt misschien oud, maar we zijn niet “out”, we tellen nog mee en reken maar dat we nog steeds ons steentje bijdragen, we vieren ons dynamisme, onze kennis en levenservaring.

Wie als 60-jarige uit Deinze er ook wil bij zijn, kan nog inschrijven via [email protected]. Betalingsdetails staan in de uitnodiging.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...