Leietruck steunt DVC Heilig Hart Deinze

Afgelopen zomer (het weekend van 16 en 17 juli) was er een truckmeeting in Deinze. Voor het derde jaar op rij ging het evenement Leietruck door. Ook deze keer gaat de opbrengst naar DVC Heilig Hart in Deinze.

leietruck-cheque-2016

Meer dan 100 vrachtwagens waren op post. Er was heel wat te doen. Vrachtwagens bekijken, muziek zowel binnen als buiten, eetfestijn, ontbijt…

De cheque bewijst dat we kunnen spreken van een succesvolle editie. Een mooi bedrag van €1250 werd door organisatoren met trots overhandigd aan Leen De Vos en Els Vanbosseghem, verantwoordelijk voor de fundraising van het DVC.

Deze gift gaat naar de aankoop van een tovertafel. Een tovertafel kan allemaal beelden projecteren op de tafel. Zoals visjes, vlinders, herfstbladeren… Een infrarood sensor detecteert handen op de tafel. Zo kan de zorgvrager bijvoorbeeld blaadjes van de tafel vegen, visjes verjagen, een bal wegduwen…
Het doel is de zorgvragers visueel te prikkelen en in beweging te brengen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...