Oxfam Fair Trade ontbijt voor landbouwproject in Malawi

Op zondag 30 oktober kan je tussen 8 uur en 10 uur terug heerlijk en eerlijk ontbijten voor het goede doel. De Gezinsbond Petegem en Oxfam Wereldwinkel Deinze ontvangen de ontbijters gezamelijk in de Magrittezaal van Leiepoort Sint-Hendrik ,Guido Gezellelaan 105. Daarvoor moet je je wel vooraf inschrijven of kaarten aankopen in de Oxfam Wereldwinkel Deinze, Ghesquièrestraat 31 of bij de medewerkers van Gezinsbond Petegem.Voor een ontbijt betaal je 8 euro per persoon. Kinderen tot 6 jaar eten gratis, tussen 6 en 12 jaar betalen zij slechts 5 euro. Het is mogelijk om met een glaasje bubbels je ontbijt nog wat op te vrolijken.

oxfam-fair-trade-ontbijt-dsc03371

Dit ontbijt wordt  telkens ten voordele van een project in de derde wereld georganiseerd. Dit jaar steunt men Non Profit Belgium, een vzw die na de tsunami opgericht werd met de bedoeling de bevolking in Sri Lanka te steunen.  In 2011 werd ook een landbouwproject in Malawi opgestart. Met de steun van de wereldwinkel en de deelnemers aan het ontbijt willen ze voor de boeren in Malawi een irrigatiesysteem financieren. Meer info over Non Profit Belgium vinden jullie op onze website www.nonprofitbelgium.be of op Facebook.

Op dezelfde plaats nodigt Davidsfonds Deinze iedereen uit om gratis te gaan snuisteren in ‘Vers Geperst’, het grote Davidsfonds Boekenpakket. Het volledige boekenpakket ‘Vers Geperst’ wordt gratis tentoongesteld vanaf 8u30 tot 11 u in de Antarctiklas.

Verdere info kan je krijgen bij Jo Careel van de Gezinsbond Petegem of [email protected] van Oxfam Wereldwinkel Deinze.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...