Rode Kruis Deinze huldigt bloedgevers en cursisten

Naar jaarlijkse gewoonte heeft Rode Kruis Deinze ter gelegenheid van hun jaarlijks Mosselfestijn op zondag 23 oktober hun verdienstelijke bloedgevers gehuldigd. 17 mensen hadden reeds 10 bloedgiften achter de rug. 9 hadden er 25, 12 kwamen al 50 keer, 1 persoon had 75 bloedgiften. Freddy Taildeman en Ann Verleyen hadden reeds 100 keer bloed gegeven. Frans De Smaele liet 125 bloedgiften optekenen en Patricia Minnens had eind 2015 150 keer bloed gegeven.  Etienne Coppens had de maximale leeftijd bereikt na 142 collectes.

20 cursisten van de opleiding EHBO mochten hun getuigschrift in ontvangst nemen. Na de huldiging werd aan de bloedgevers en cursisten een receptie aangeboden door Stad Deinze.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...