Hoog bezoek in Driespoort Shopping Deinze

Er was hoog bezoek afgelopen week bij Driespoort Shopping Deinze in de Twist&Mix Concept Store! Annemie Turtelboom moedigt ondernemerschap en Belgische modemerken aan en ook de nieuwe Goesto collectie is aan haar aandacht niet ontsnapt.

twistmix-concept-store-annemie-turtelboom-dsc00829-medium

Annemie kwam langs om de Belgische collectie GOESTO te bekijken bij Twist&Mix Concept Store en de bezielers in een open en constructief gesprek aan te moedigen om het DNA van GOESTO duidelijk in de kijker te zetten en het business plan te bekijken. Meer dan 2 uur nam ze de tijd voor adviezen en om in een geanimeerd gesprek haar rijke ervaringen met andere bezielers van Belgische Mode uit de doeken te doen.

Dat is niet zo verwonderlijk. Annemie Turtelboom is voorzitter van “Vrienden van het Modemuseum” in Antwerpen. Als ambassadrice van ‘Ik koop Belgisch’ van Flanders Fashion Institute, wil zij Belgische modemerken meer onder de aandacht brengen, niet enkel de grote Belgische designers, ook de vele kleine nieuwe Belgische merken. Zij veroveren meer en meer terrein en daar is het haar nu net om te doen. Zij wenst immers het vernieuwend creatief ondernemerschap in de sector toe te juichen en mensen aanmoedigen om méér Belgisch te kopen en dat met trots uit te dragen. Net als zijzelf.

Voortaan zien we Annemie Turtelboom met GOESTO-outfit! Annemie Turtelboom kiest consequent voor Belgische mode in haar kleerkast. Zwart is haar kleur, mode een van haar dada’s.

Annick Goedhuys en Inge Stoop lanceerde in augustus 2016 een nieuw Belgisch modemerk GOESTO, een lijn die wordt aangeboden van maat 42 tot maat 56. GOESTO-collectie kan je o.a. aankopen bij Twist & Mix, in Driespoort Shopping Deinze, 1ste verdieping.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...