Matthias Romir – Life is short stories – zaal Palace Markt Deinze – 20u00

Rotary Deinze organiseert samen met Deinze Lacht een voorstelling van Matthias Romir op vrijdag 18 november 2016. Gezien het groot succes van Deinze Lacht en de meeste van hun voorstelling reeds uitverkocht zijn aan abonnees, zijn we er in geslaagd om een extra voorstelling te bekomen van: Matthias Romir – Life is short stories – zaal Palace Markt Deinze – 20u00

Deze Duitse komiek is wereldtop en internationaal bekend door zijn vernieuwende jongleerstijl in combinatie met fijnzinnige humor. Hij brengt zijn publiek in vervoering met visuele anekdotes over ons gekke dagelijkse bestaan. Zonder woorden, soms begeleid met muziek of video staat Mattias’ unieke jongleerwerk ver af van de klassieke circusclichés.

Hierbij willen wij een oproep doen om met vrienden en familie dit spektakel bij te wonen. Om Rotary wat meer in de kijker te plaatsen bieden wij na de voorstelling aan iedereen een open bar aan in de Raadzaal van het oude Stadhuis op de Markt van Deinze. De kaarten worden aangeboden aan 25,-€. Ook bieden ze pakketten aan per 10 kaarten voor de prijs van 200,-€. Kaarten in voorverkoop bij Colora Deinze en AD Delhaize Deinze. Betalen kan ook op rekening BE73 7440 6317 3160 op naam Van Rotary Club Deinze, met vermelding van je naam en adres. De kaarten worden jullie na overschrijving toegestuurd.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...