DOTAS – Dorpstheater Astene presenteert zijn productie voor 2016: Allez, een beetje serieus hé

dorps-theater-asteneVan Raymond Cogen. Fre, de vedette van het toneelgezelschap, heeft een “wreed accident” met zijn voiture en wordt voor observatie opgenomen in het ziekenhuis. En de duts heeft net een hoofdrol in het stuk dat binnen drie dagen in première gaat. Als bij hemels toeval gaat het stuk over een moord in een hospitaal. Het bonte gezelschap beslist dan maar om voor de laatste repetities te verkassen naar de kliniek en daar verder te oefenen. Maar de kliniek is de parochiezaal niet, dat ondervinden ze daar al gauw. De arm der wet zit achter Fre aan en de hoofdzuster heeft het niet begrepen op al dat zot geweld. Hilarische misverstanden en koldereske taferelen stapelen zich op in deze komedie van de bovenste plank…

Spelen mee: Frederik Van Laere, Arlette Claeys, Marleen van Autrijve, Seline Lombaert, Marnix Vercamer, Cressy Dejonckheere, Dirk De Saedeleer, Chris De Ketelaere, Chris Afschrift, Jens Robbens, Petra Slock, Adelheid Van Doorne, Christel Cornelissen

Regie: Rudi Lombaert & Kathleen Verkeyn

Wanneer?
Vrijdag en zaterdag 4 & 5 november + 11 & 12 november, om 20u00
Donderdag 10 november, om 20u00
Zondag 13 november, om 15u00

Waar?
Zaal Ter Leie, Nieuwstraat 24, Astene

Kaarten kosten 9 Euro
Reservaties: familie Verhoughstraete 09/386 43 59

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...