De Reuzenvrienden helpen Sinterklaas: vierde Reuzenspeelgoedinzamelactie

Binnenkort komt Sinterklaas terug naar Deinze! Helaas zijn er ook bij ons kinderen wiens schoentje leeg blijft. De Reuzenvrienden willen daar iets aan doen en organiseren daarom op zaterdag 3 december reeds voor de vierde maal een Reuzenspeelgoedinzamelactie met pannenkoekenbak in zaal Martinus.

Speelgoedactie 2016

Initiatiefnemer en drijvende kracht achter De Reuzenvrienden is Deins schepen van Jeugd, Cultuur en Participatie Rutger De Reu. “Als jonge vader kan ik me niet voorstellen mijn zoontje te moeten vertellen dat de Sint dit jaar niet komt. Toch zijn er kinderen die dit te horen krijgen. Daarom roepen we met De Reuzenvrienden alle Deinzenaars groot en klein op om een Reus van Deinze te worden en de Sint te helpen voor ieder kind een cadeautje te brengen.”, aldus de schepen.

Het speelgoed wordt op 3 december tussen 11 en 17 uur in zaal Martinus (Kortrijksesteenweg 86) ingezameld en daarna geschonken aan de Voedselbank van Deinze en Oost-Vlaanderen. Voor kinderen is er een reuze tekenwedstrijd. De tekening werd ontworpen door cartoonist Joris Snaet en is te vinden op www.deinzereuzenstad.be of af te halen bij de sponsors. Wie geen speelgoed te geef heeft, maar toch graag de inzamelactie steunt is van harte welkom om een glas te komen drinken en een lekkere pannenkoek te eten.

Meer info: Rutger De Reu, 0473/56.45.48

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...