Snel, veilig en gezond bruinen, dat doe je bij Sunfall in Deinze!

Peter Van Maele en Karen Van Exaerde, wonende te Deinze, en ouders van 2 flinke kinderen hebben een groothandel van gereedschappen, en sinds december 2016 nu ook Sunfall. De naam Sunfall betekent dat er zon op je lichaam komt vallen in de vorm van een nevel. Tevens verwijst de naam en het logo naar Skyfall van James Bond, waar we wel een connectie mee hebben.

Op een dag probeerden we spray tanning, en de waren verkocht. Omdat we al gauw 80 km moesten rijden voor een spray tanning cabine, deden we dit enkel maar voor “speciale gelegenheden”. Tot we op een bepaald moment zeiden: “waarom beginnen we geen spray tanning in Oost-Vlaanderen?”

sunfall-peter-van-maele-img_1686zw

December 2016: opening van ons spray tanning center, perfect en discreet geïntegreerd in het bedrijfsgebouw waarin we ook een groothandel van gereedschappen hebben.

Sunfall is een automatisch spray tanning center, enig in Oost-Vlaanderen.

Spray Tanning bij Sunfall is een snelle, veilige en gezonde manier van bruinen zonder schadelijke UV-straling met een perfect natuurlijk en streeploos resultaat!

In minder dan 5 minuten wordt je huid in onze TANTASTIC HD cabine voorzien van een kleurloos en natuurlijk product dat ervoor zorgt dat er zich in je bovenste huidlaag een perfecte bruine kleur zal ontwikkelen.

Spray tanning is

  • in een afgesloten cabine, en is dankzij de voiceguide volledig automatisch
  • het spuiten van een product uit een hermetisch afgesloten cartridge met oa KLEURLOOS DHA (koolhydraten, komt uit suikerriet en rietsuiker). Door een reactie met dit product gaan je pigmenten in de bovenste huidlaag (de hoornlaag) na 2 uur NATUURLIJK en actief gaan bruinen. De kleurloze ERYTHULOSE in het product werkt na 5-6 uur en gaat dieper.
  • een proces waarbij het product met DHA positief gepolariseerd wordt en verneveld als een fijn microscopische nevel. Je negatief gepolariseerde lichaam trekt de nevel aan met minimale overspray.
  • zonder UV (zoals bij een zonnebank) dus ook geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen, menen met medicatie of een gevoelige huid.

Hoe gaat spray tanning praktisch in zijn werk?

Je komt binnen zonder afspraak (tenzij na 16.45h of op zaterdag). Omdat spray tannen snel gaat, hoef je bijna nooit te wachten op een vrije cabine.

Je kiest je gewenste kleur, je krijgt wat uitleg en je rekent af, en je stapt binnen in een afgesloten ruimte. Daar kan je jezelf uitkleden en klaarmaken. Je stapt in de voorverwarmde gesloten cabine en je volgt de voice-guide.

Je wordt gevraagd je voeten op bepaalde nummers te zetten, en dit tot 4x zodat iedere zijde van je lichaam automatisch en egaal wordt gespoten.

Na het spuiten start de automatische droogsessie, daarna kan je uit de cabine stappen om je terug aan te kleden.

Amper een kwartier na je binnenkomst, ben je al terug buiten. Enkele uren later heb je al je mooie bruine kleur.

Bij ons kan u gratis parkeren voor de deur.

De voorbereiding is simpel maar wel noodzakelijk: een dag vooraf het gelaat en lichaam grondig scrubben om de dode huidcellen te verwijderen. Op de dag zelf niet scheren of waxen, geen crèmes en bodylotion, en voor je de cabine ingaat nog even de make-up verwijderen.

Zelf voorzien we gratis haarnetjes en beschermende crèmes voor je handen.

De duur van het resultaat is verschillend van persoon tot persoon, maar algemeen mag je rekenen dat je kleurtje 7 tot 10 dagen mooi behouden blijft. De teint vervaagt geleidelijk en egaal.

Hoe ouder je bent, hoe trager je huid zich vernieuwd, dus hoe langer je kleur.

Spray tanning biedt je huid echter geen bescherming tegen UV-stralen, dus als je in de zon loopt, ben je niet extra beschermd door je spray Tan.

De klant heeft de keuze uit 3 verschillende kleuren bruin: light, medium, dark, van natuurlijk tot vakantiebruin. Oranje tinten verfoeien we.

Een full body spray tan kost 30€, maar met een beurtenkaart  wordt dat gereduceerd. Ook cadeaubonnen zijn fel gegeerd en origineel.

Contact: www.sunfall.be
Sunfall, Clemence Dosschestraat 29, 9800 Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...