Souplex Afterwork – the final one – 8/12

Op 8 december is iedereen opnieuw welkom in zaal Souplex voor een spetterende afterworkparty. De deuren openen om 19u, ingang is gratis. Er zijn heerlijke hamburgers te verkrijgen tot 21u en de vroege vogels genieten van een happy hour tussen 19u en 20u. DJ Lieven Batjoens zorgt opnieuw voor ambiance muziek.

omslag-afterwork-08-dec-01

Deze editie van 8 dec wordt niet enkel de laatste van het jaar, maar meteen ook de laatste in het vertrouwde concept. Dat laten we uiteraard niet zomaar voorbijgaan. We zorgen een laatste keer voor een spetterend feestje op donderdag! Met hapjes “on the house” omdat het de laatste is 😉
Nadien kiezen we voor vernieuwing en komen in de lente 2017 terug met een nieuwe party op vrijdag… Da’s beloofd!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...