Driespoort Shopping Deinze behaalt zilver op de Hospitality Award 2016

Eind 2015 werden in opdracht van het Hospitality Awardcomité een  consumenten-en tevredenheidenquêtes uitgevoerd. In de marketingstudie werden 120 Vlaamse steden en gemeenten, evenredig verdeeld in de Vlaamse provincies, betrokken. Ook in het kader van de categorie “Klantvriendelijkste winkelcentrum/straat van België” werd een extra marketingstudie verricht en een voorselectielijst gemaakt van genomineerden van de Belgium Retail Award.

Driespoort Deinze

Het is in deze laatste categorie – klantvriendelijkste winkelcentrum van België – dat Driespoort Shopping Deinze, enkel de Ambiorixstad Tongeren moest laten voorgaan. Als nieuwkomer liet Driespoort Shopping Deinze zeventien andere Vlaamse steden of winkelkernen achter zich.

Verloop
Enkel winkelcentra/straten met een positief waarderingscijfers (min. 8/10) werden opgenomen in de voorselectielijst en konden, mits dan verdere deelname aan de wedstrijd, gejureerd worden voor de Hospitality Awards (Horeca en Retail Awards).

Het Awardcomité deed voor de jurering beroep op vijf verschillende marketingbureaus om een concrete en objectieve uitslag te komen.  Het jureren gebeurde op basis van interviews en mysterie shopping.

Een beleving om deel te nemen, blij met zilver
Voor Driespoort Shopping Deinze, dat nog maar een jaar volledig actief is, was het een vroeg stadium om geëvalueerd te worden. Maar het was een bewuste keuze, zeggen projectontwikkelaar Hendrik De Keukeleire en Kathleen Bauwens:

‘Deelnemen aan Belgium Retail Awards is een beleving en moet worden verdiend. De  genomineerden worden niet gekozen om enkel de omgeving, gebouw of etalages, maar wel om hun dagdagelijkse inzet voor de klant, dienstverlening, de klantvriendelijkheid, gastvrijheid, service én gezonde dosis management.

Dit gegeven leek ons een leuke uitdaging om samen aan te gaan met alle partners van Driespoort Shopping Deinze.  We zijn overtuigd van de kracht van het gevarieerde aanbod van de partners en de aantrekking van de mooie panden en de ruime parking, maar finaal willen de mensen zich goed voelen in een shopping center.  En dan is klantvriendelijkheid en gastvrijheid, die dagdagelijks gerealiseerd wordt door onze partners, door hun medewerkers, primordiaal.  Deze mooie 2de plaats is dan ook dank zij onze partners en hun medewerkers en die dragen we aan hen op.  Ook voor de stad Deinze is deze award een absolute meerwaarde, als je ziet dat ook steden zoals Mechelen of Aalst meedongen’.

In de patio van Driespoort Shopping Deinze zal dus voortaan een oorkonde of label prijken van de Hospitality Awards.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...