December is marktmaand in Deinze

December is marktmaand in Deinze. De marktleiders organiseren samen met de marktkramers een actie om klanten te belonen. Op woensdag 7, 14, 21 en 28 december ontvang je bij iedere aankoop bij een van de deelnemende markthandelaars een deelnameformulier voor de actie. Er wordt maar liefst voor € 2.500 aan waardebonnen geschonken. De winnaars worden persoonlijk verwittigd op woensdag 4 januari 2017.

december-marktmaand

De wekelijkse woensdagmarkt in Deinze viel de eerste drie weken van november bijna letterlijk in het water. Deze week ging de thermometer onder nul, maar was de zon terug van de partij. Weersomstandigheden die ons meteen in de stemming brengen van gezellige kerstmarkten.

Net als vorig jaar willen de marktkramers die op woensdag op de Markt van Deinze staan hun trouwe klanten in deze winterperiode belonen. Vorig jaar konden bezoekers door een actie flessen cava winnen. Dit jaar besloot het grootste deel van de marktkramers mee te participeren in de actie die georganiseerd wordt door de marktleiders van de stad. Er worden maar liefst € 2.500 aan waardebonnen geschonken door de marktkramers. De bonnen zijn bij hen zelf in te wisselen. Hierdoor kunnen de marktgangers nieuwe producten leren kennen die op de markt te koop zijn, en trekken de marktkramers nieuwe klanten aan.

Tijdens de woensdagmarkten van 7, 14, 21 en 28 december ontvang je bij iedere aankoop bij een deelnemende markthandelaar een deelnameformulier. Dit kan je op bovenvermelde marktdagen ingevuld deponeren in de urnen die je op woensdagvoormiddag op de Markt zal aantreffen of in de urne aan het onthaal van dienstencentrum Leiespiegel, Brielstraat 2.

De winnaars worden bekend gemaakt op woensdag 4 januari 2017 en worden persoonlijk verwittigd. De hoofdprijs is een pakket van € 250 aan waardebonnen die geschonken zijn door en te spenderen zijn bij verschillende markthandelaars. Verder zijn er nog tal van andere mooie waardebonnen te winnen, eveneens geschonken door en te spenderen bij de markthandelaars.

Kortom: markten in december in Deinze is zeker de moeite waard!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...