Just party regelt elk thuisfeest van a tot z!

Ann De Vliegher ( 37), party planner uit Deinze specialiseert zich met haar bedrijfje “Just Party” in het organiseren van feesten bij de particulier thuis. Bij Just Party ligt de klemtoon op gezelligheid en huiselijkheid. Ann gaat op zoek naar de smaak en persoonlijkheid van de persoon achter het feest. Elk feest is uniek zegt Ann, net zoals de mens achter het feest! Bij Just party zijn geen 2 feesten gelijk en wordt elk feest met evenveel passie voor u georganiseerd.

just-party

Just party doet de totaalorganisatie van uw communiefeest, babyborrel, verjaardagsfeest, huwelijksfeest….
Elke reden is goed genoeg voor een feestje, zegt Ann hierbij.

Wij kunnen echt alles voor u regelen, gaande van het ” feestklaar” maken van uw locatie, tot het opzetten van de tenten & het meubilair, het verzorgen van de catering en het entertainment, de decoratie uitwerken tot in de puntjes al dan niet in een door u uitgekozen thema,…. tot last but not least , de volledige opkuis achteraf. Wat u uitbesteedt en wat u liever zelf doet, kiest u volledig zelf. Elk feest wordt op maat gemaakt en dit volledig volgens de wensen van de klant.
Dus plant u binnenkort een feest bij u thuis en heeft u geen zin om alles zelf te organiseren of heeft u gewoonweg geen tijd…, neem dan snel een kijkje op de website van just party en begin alvast met het invullen van de partyplanner,
Ann helpt u met veel plezier verder.

www.justparty.be – https://www.facebook.com/feestenorganisator

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...