Volwassenenonderwijs Kisp steunt de Rode Neuzen Dag

Dit schooljaar steunt Volwassenenonderwijs Kisp de Rode Neuzen Dag, een initiatief van VTM, Qmusic en Belfius. De actie legt de focus op psychische problemen bij de jeugd. Eén op de vijf Vlaamse jongeren kampt hiermee. De organisatie wil in heel Vlaanderen geld inzamelen voor een betere opvang van deze jongeren. Een mooi initiatief waar Volwassenenonderwijs Kisp graag haar schouders onderzet. Daarom organiseren ze hun eigen actie om de Rode Neuzen Dag te sponseren.

kisp_rodeneuzenactie

Tel langs je neus weg
Volwassenenonderwijs Kisp heeft verschillende campussen verspreid over Oost-Vlaanderen. Op elk secretariaat staat een bokaal gevuld met rode neuzen. Wij dagen onze cursisten en leerkrachten uit om te raden hoeveel rode neuzen er precies in de bokaal zitten. De persoon die het dichtste bij het correcte aantal zit, wint de bokaal met de lekkernijen.  Deelnemen kost één euro. Het opgehaalde bedrag gaat integraal naar de organisatie van de Rode Neuzen Dag.

Deelnemen?
Ben jij een cursist of leerkracht bij Volwassenenonderwijs Kisp? Vraag dan gerust naar de actie op het secretariaat van jouw campus. Onze medewerkers vertellen je er graag meer over!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...