Deinze onderneemt! Over te nemen / Over te laten

Deinze onderneemt! wil graag een platform bieden aan ondernemende mensen om samen te komen en elkaar te en rond diverse topics. Onze 3 avonden hebben als rode draad ondernemen maar omhelsen het op een andere manier. Dit zowel op het vlak van onderwerpen als op de manier waarop ze gebracht worden.

jci_deinze_deinzeonline_ondernemen

Voor onze eerste avond laten we een professional aan het woord die mensen begeleidt bij het overnemen of overlaten van hun bedrijf. Daarnaast komen er ook 2 personen getuigen rond hun overname. De ene zal spreken als overnemer, de andere als overlater. Beide komen uit een andere sector en zullen dus een compleet verschillend beeld kunnen werpen.

Meer info over JCI: www.jcideinze.be

Meer info, tickets en reserveren:  Ga naar de event website!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...