VILLAGE… house, disco en funk in hartje Deinze!

5 vrienden organiseren dit jaar de 5de editie van VILLAGE. Village is een jaarlijks event die georganiseerd wordt om onze overleden vriend/dj Gwijde Provijn te herdenken.
Elk jaar trachten we om enkele succesvolle DJ’€™s uit te nodigen die voor een waar dansfeest zorgen in een stijlvolle setting.

village-fb-event2_deinze_deinzeonline

Op zaterdagavond 3 December vindt de 5de editie van VILLAGE plaats. Dit jaar verhuizen we van ons thuisdorp Vinkt naar Deinze. Plaats van dit gebeuren is JH Brieljant.
De hele nacht lang kan je er genieten van disk jockeys die de geest van deep house, disco en funk uitdragen. De muziek wordt verzorgd door welbekende kerels uit de Gentse onderwereld, aangevuld met twee lokale draaitalenten.

Onze headliner dit jaar, dj BAFANA, drukt zijn stempel op house, disco en techno en zet deze naar zijn hand. Je kent hem wel van de nokvolle Alpha en Quartz feesten en het alom geprezen KERK.
Internationale platendraaiers werken enthousiast met hem samen en ook op festivals wordt hij warm verwelkomd. Deze zomer stond hij op Pukkelpop om het publiek kennis te laten maken met house muziek op z’n Gents.

De volledige line up:
BAFANA (Pukkelpop, KERK, Alpha)
No Shit Like Deep (Thé Dansant, Charlatan)
Kravatt (resident)
Dope & friends (resident)

Meer details op: Bekijk onze facebook event page

Zaterdagavond 3 December
JH Brieljant
Start: 22u – Einde: 04u
Tickets: €6 (ADD)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...