11.11.11.- Deinze zoekt nog enthousiastelingen

In Deinze is de 11.11.11.-actie al jaren een gevestigde waarde. De omhalingen voor projecten in het zuiden zijn ondertussen door iedereen bekend. Honderden mensen, waaronder heel veel leden van de verschillende jeugdbewegingen,  zijn in het verleden mee op straat gekomen voor de deur aan deur actie. En dat in alle deelgemeenten. De laatste jaren ging het achteruit met de belangstelling. Vorig jaar bereikten we een dieptepunt met slechts een omhaling in twee deelgemeenten. Jacques Eelbode deed o.a. met de Scouts deelgemeente Deinze en Anja Blondeel enthousiasmeerde 68 medewerkers in Petegem.

11-11-11

Dit jaar wil de 11.11.11.- groep terug met meer mensen meer deelgemeenten doen. Ze krijgen steun van het stadsbestuur dat elke deelnemer beloont met een zwembeurt in de Palaestra. Enkele jeugdbewegingen beloofden reeds om terug mee aan de kar te trekken.

Mocht jij zin hebben om op 11 November tussen 10 uur en 11 uur 45 ook mee te gaan, dan ben je heel welkom! Je kan ofwel aansluiten bij een groep in Petegem of Deinze ofwel kan je in jouw buurt enkele straten doen. In dat laatste geval bezorgt de 11.11.11.-groep je op voorhand het materiaal. Indien interesse kan je mailen naar [email protected] of hem bellen op 0477/834516.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...