Jouw zorg, onze zorg – Ontdek de visie van Groen op de toekomst van de zorg

Met Vlaams parlementslid Evita Willaert en twee lokale doeners : Evy Van Handenhoven (Dagverzorgingscntrum Ter Motte uit Nevele), en Myriam Mathys (Deinze Beroerte Zorg). Aansluitend gesprekstafel met Eva Martens (Wijkgezondheidscentrum De Sleep Gent) en Sigrid Depraetere (Praatcafé Dementie) en Tom Vermeir (Risico’s van commercialisering van de zorg). Er wordt voor slechthorenden een ringleiding voorzien.

jouw-zorg-onze-zorg-groen

Vlaams parlementslid Evita Willaert en Groen  Deinze nemen je op 18 november mee naar de toekomst van de zorg. Die is er voor iedereen, op maat en zonder drempels. DeinzeBeroerteZorg en DVC Termotte tonen dat het anders kan. Het publiek deelt ideeën en ervaringen en schrijft zo mee aan de zorg van morgen.
We leven in een land met één van de best uitgebouwde zorgstelsels ter wereld. Toch blijven te veel mensen te lang in de kou staan. Van wieg tot rusthuis sta je op ellenlange wachtlijsten. Als je aan de beurt bent, schiet het aanbod soms schromelijk tekort. Het kan anders. Onder het motto ‘Jouw zorg, onze zorg’ breekt Groen een lans voor een zorgzame samenleving. Eentje waarin zorg voor elkaar niet langer een hoofdpijndossier is maar een garantie voor iedereen. Haalbaar, betaalbaar, dichtbij en op maat.

Op 18 november nodigen we u uit voor een inspirerende avond met boeiende sprekers en interessante discussies. Evita Willaert doet de visie van Groen op de toekomst van de zorg uit de doeken. Aan de hand van pakkende filmpjes brengen we goede voorbeelden uit de sector. Lokale doeners komen vertellen hoe zij het verschil maken. Aan het eind van de avond gaat het publiek de discussie aan in groepsgesprekken. Zo schrijven ze mee aan de zorg van morgen.
Welkom op 18/11/2016 vanaf 20.00u  in De Bosrank, Ten Bosse 150 Deinze Toegang gratis.
Geef je zorgen even uit handen. Breng je mand proper wasgoed mee en ga met gestreken was naar huis.
Contactpersoon: Hadewych Claus, [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...