Deinse reuzen in de prijzen!

Op 17 december vond in het VDK kantoor op de markt van Deinze de prijsuitreiking plaats van de tekenwedstrijd die werd georganiseerd naar aanleiding van de vierde Reuzenspeelgoedinzamelactie. Deinse tekentalentjes tussen vier en zeven jaar kleurden de tekening van cartoonist Joris Snaet heel mooi in en ontvangen daarom een prijs geschonken door speelgoedwinkel de Speelvogel en boekhandel Letters & Co.


Foto: Anthony Statius

Op 3 december 2016 vond de vierde editie van de Reuzenspeelgoedinzamelactie plaats ten voordele van de Voedselbank in Deinze en Oost-Vlaanderen. Dit was niet mogelijk geweest zonder de steun van vele trouwe sponsors, waaronder VDK-filiaalhouder Jan Van de Vijver: “VDK spaarbank steunt de Reuzenspeelgoedactie al van bij het ontstaan. We willen een bankier zijn van mensen tot mens en vinden solidariteit erg belangrijk. Dit initiatief van De Reuzenvrienden, waaraan ieder op zijn manier kan meewerken, dragen we dan ook een zeer warm hart toe.”

Rutger De Reu, initiatiefnemer en Deins schepen van Jeugd, Cultuur en Participatie: “Vele kinderen schonken eigen speelgoed en kleurden met even groot enthousiasme hun tekening in. Ik wil hen dan ook feliciteren met hun inzet en alle Deinzenaren danken voor het ingezamelde speelgoed!”
Eind volgend jaar zamelen De Reuzenvrienden opnieuw speelgoed in. Wie graag zijn of haar steentje wil bijdragen als vrijwilliger of sponsor kan gerust contact opnemen via 0473/56.45.48 of [email protected].

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...