Kerstmarkt Deinze terug een voltreffer!

Vorig jaar spraken we nog van een topeditie van de kerstmarkt van Deinze, maar dit jaar werd de editie van vorig jaar overtroffen. Het was op zaterdag en zondag terug koppen lopen. Op hetzelfde moment ging in het oude stadhuis de Oxfam geschenkenbeurs en de alternatieve kerstmarkt in de volkskring door.

De markt was goed gevuld en de vele culinaire kraampjes hadden hun werk om de bezoekers te bedienen. De optredens op het groot podium en aan de schaatspiste zorgden ervoor dat de bezoekers nog meer ondergedompeld werden in de kerstsfeer. “Les Amies de Charles” de meidengroep uit onze regio zorgde terug zoals de vorige jaren voor de nodige ambiance.

Een leuke gimmick waren de kerstmannen die hier en daar verspreid opgesteld stonden en zorgden voor vele leuke foto’s en selfies.

Bekijk ons leuk facebook album hier – met dank aan Disneytje van Damme

Nog tot 8 januari kan je de gezellige en winterse sfeer proeven in Deinze, op of naast de schaatspiste. Meer info hier http://www.winterpretaandeleie.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...