Voetballers, bestuursleden en supporters Zeveren Sportief worden getrakteerd op gratis friet

Via de einderonde promoveerde Zeveren Sportief vorig jaar van 3de naar 2de provinciale. Aan het begin van dit voetbalseizoen werd hun een moeilijk traject voorspeld. Het zou knokken worden om erin te blijven. “35 punten hebben we nodig en dan zijn we gered, het wordt echt knokken voor de punten…”, zei Jan Arickx van Zeveren Sportief. Een trouwe supporter daagde de ploeg uit en beloofde de voetballers, bestuursleden en supporters gratis friet indien ze de laatste match voor de winterstop in de linker kolom eindigden.

Momenteel staan te paars-witten met 30 punten te blinken op een derde plaats…, hoog in de linker kolom. De supporter hield woord en liet een frietmobiel aanrukken. Ze kon zondagavond iedereen die Zeveren Sportief een warm hart toedraagt, in Café De Reisduif genieten van een lekkere gratis portie friet. Een gezellige avond aan en rond de toog volgde…

Info: Ive Steyaert

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...