Een kerstdessert uit Deinze? Proef roomijscreaties van FSTVL.

De ultieme zoete afsluiter van een geslaagd kerstdiner vind je bij FSTVL Deinze. De kwaliteit van ambachtelijke creaties, waar nog écht vakmanschap bij komt kijken, proeft u gegarandeerd terug in hun producten…

Chocolade
Het zou zonde zijn Deinze te verlaten zonder een doosje chocolade te kopen…Tijdens de winterperiode krijg je wel eens meer zin in deze zoete zonde… In Deinze kan je hiervoor steeds bij FSTVL Deinze terecht in onze winkel op de Markt, genaamd “FSTVL” (lees “festival”), signatuur voor een festival van zalige zoetigheden.

De feestdagen
Voor de feestdagen staat hun winkel wederom vol met pure verwennerij, zoals hun gekende  ijsbuchen, huisgemaakte chocoladeartikelen, pralines, koekjes…

Kortom, zondigen mag!

Welbekende klassiekers zoals  “Foresta Nera”, maar ook verrassende nieuwigheden waaronder bijvoorbeeld de “Sweet love” (Een geslaagd ”huwelijk” van meringueijs met een kern van frambozensorbet), toveren zij voor u uit hun ijskeuken te Knokke.

Laat je verleiden en plaats tijdig je bestelling in een van de winkels! Je treft er trouwens een folder dewelke u nog meer lekkers voorstelt.

De liefde voor ambacht
Festival is eigenlijk heel eenvoudig. Ze gebruiken de beste en meest pure ingrediënten en daarvan maakt Mario Marreel de heerlijkste producten. Stuk voor stuk zijn onze ambachtelijke producten met veel liefde, oog voor detail en perfectionisme gemaakt.
Liefde voor het product en het ambacht, dat proeft u!

Bekijk hun facebook

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...