Nieuwjaarsreceptie ‘Mijn Mooie Wijk’

Op vrijdag 06 januari 2017 omstreeks 20u00 ging reeds voor de twaalfde keer de Nieuwjaarsdrink door voor alle inwoners van de Molenhuisstraat, Meirebeekstraat, Wilgenhoek, Kiekendreef en aanpalende straten. Deze drink gaat door op de hoek van de Meirebeekstraat – Molenhuisstraat te 9800 DEINZE (Bachte-Maria-Leerne).  Ongeveer honderd aanwezigen van MMW (Mijn Mooie Wijk) klonken op deze avond op het nieuwe jaar 2017.

Door deze samenkomst trachten de organisatoren het samenhorigheidsgevoel en de burgerzin te verbeteren binnen de vermelde straten en zelfs daarbuiten. De zin voor een meer sociale gemeenschap dient in deze tijd gestimuleerd en gekoesterd te worden.

Ieder jaar trachten wij als organisatie de buurtbewoners iets aan te bieden nl. een nieuwjaarsreceptie, een gratis paasbloemetje en een eetfestijn die dit jaar doorgaat op zondag 25 juni 2017.

Iedereen van de organisatie (Frank DE WULF, Kris STEYAERT, Frans VAN VIJNCKT, Etienne TAELMAN en Johan BAZIJN) tracht gestalte te geven aan dit gebeuren om dit uit te bouwen tot een gezellig samenzijn waar buren elkaar begroeten en waar we trachten om tot een goede buurt te komen. Een vriendelijk woord of een goeie morgen tussen de buren kan soms wonderen doen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...