Studeren in de BIB van Deinze

Steeds meer studenten komen naar de bibliotheek om te studeren en zich voor te bereiden op hun examens. Omringd door lotgenoten studeren de jongeren in groep. Het hele jaar door kunnen ze tijdens de openingsuren terecht aan de tafeltjes op de 1ste verdieping waar het zo stil mogelijk is.

Bibliotheek Deinze

Tijdens de schoolvakanties is de bibliotheek extra uren open in de voormiddag van 10 tot 12u. Werken met de eigen laptop of tablet is mogelijk. De bibliotheek biedt gratis WIFI aan. In de bloktijd kunnen een 20-tal studenten terecht in de bibkelder (ingang via de Markt). Er is geen permanentie van het bibpersoneel maar we gaan ervan uit dat de studenten ijverig en in stilte werken.

Blokperiode in de bibkelder:
nog tot 31 januari 2017.
maandag en woensdag: 8.30 – 18 u.
dinsdag, donderdag en vrijdag: 8.30 – 20 u.
zaterdag: 9 – 13 u.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...