Unizo Deinze klinkt op 2017

De grootste ondernemersvereniging van Deinze was dit jaar voor haar nieuwjaarsreceptie te gast in de nieuwe gebouwen van de firma Versele-Laga. In zijn welkomstwoord namens de familie Versele benadrukte Gwijde Versele het belang van samen te werken met vele lokale ondernemers. Directeur-Generaal Jan Sap van Unizo nationaal had het in een zeer gesmaakte speech onder andere over de enorme bijdrage van de zelfstandige ondernemers voor de economie en de verwezenlijkingen het voorbije jaar.

Unizo nieuwjaarsreceptie 2017

Op de foto: De familie Versele met het Unizobestuur van Deinze

Hij stelde ook Jos Vermeiren, de nieuwe directeur Unizo-Oost-Vlaanderen voor. Daarnaast dankte Jan Sap ook uitdrukkelijk het plaatselijke Unizo-bestuur en provinciaal voorzitter Bart Vermaercke voor hun grote vrijwillige inzet.
Unizo Deinze gaat onder leiding van voorzitter Valerie De Ruyck op haar elan verder in 2017 met vele bedrijfsbezoeken, ontmoetingsmomenten en belangenbehartiging.

Foto ©Bart Vermaercke

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...