Thomas Van der Plaetsen zijn Back on track als relatiegeschenk?

In December verscheen het boek van en over onze verdienstelijke sportman Thomas Van der Plaetsen:’Back on track’. In dit boek praat Thomas heel open over de donkere dagen van zijn ziekte en zijn revalidatieproces, maar ook over zijn fonds Back on Track (ter ondersteuning van kankerpatiënten), over topsport, trainen, persoonlijke ontwikkeling… Het is een parel van een boek geworden met ook heel wat mooie foto’s van de hand van Thomas zelf.

Het verhaal van Thomas zijn onwaarschijnlijke comeback mag gelezen worden en we kunnen alleen maar heel fier zijn om zo gedreven mensen in Deinze te hebben. Het zou dan ook leuk zijn als heel veel mensen zijn boodschap te lezen krijgen. Vanuit de bekommernis om het te verspreiden en onze fierheid om hem als stadsgenoot te hebben doet GroenRood een voorstel aan het stadsbestuur. Laten we het boek tot officieel relatiegeschenk van stad Deinze maken. Het gebeurt heel veel dat het stad bezoekers krijgt die een geschenk ontvangen of dat de burgemeester ergens op officieel bezoek gaat en een attentie meeneemt. Zou Thomas zijn boek niet bij velen in goede aarde vallen? Thomas is een man om trots op te zijn, laten we deze fierheid dan ook uitdragen.

Nu krijgen bezoekers soms ‘de Geschiedenis van Deinze’ mee als bedanking of als aandenken. Dit is een schitterend werk maar heel wat niet Deinzenaren hebben weinig aan dit werk. Dat een deel van de opbrengst van het boek naar het fonds ‘Back on Track’, ter ondersteuning van kankerpatiënten, gaat is natuurlijk nog een grotere stimulans om dit te doen. Denkende aan personen die op officieel bezoek komen, jubilarissen, sportkampioenen, verdienstelijke Deinze aren, gevierden ….. stellen we voor om er een heel pak aan te kopen! Donderdag doet Annick Vesrtraete, fractieleidster van GroenRood, dit voorstel op de gemeenteraad. Benieuwd wat de reactie van het stadsbestuur zal zijn…

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...