Bericht aan alle laatstejaars studenten uit Deinze! Gaan jullie op donderdag 23 februari uit in Gent maar willen jullie liever niet wachten tot de eerste trein naar Deinze? Dan kunnen jullie meerijden met de 100 Dagen Bus. En dit volledig gratis!

De laatste 100 dagen op de middelbare schoolbanken van vele zesdejaars komen in zicht. Traditiegetrouw vieren de studenten dit met een 100-dagenshow op vrijdag (24 februari). De Jeugdraad van Deinze organiseert ’s avonds ook opnieuw ‘Checkpoint’: de 100-dagenfuif in de Brielpoort.

Maar voor vele studenten beginnen de 100 Dagen al op donderdag (23 februari). Zoals de traditie het wil wordt er uitgegaan in de Overpoortstraat in Gent. Omdat het op de eerste trein naar Deinze wachten is tot 6u ’s ochtends, legt Jong VLD Deinze voor het 5de jaar op rij een bus in. Zo geraken de jongeren veilig en op een aanvaardbaar uur thuis.

En dit jaar biedt Jong VLD de busrit volledig gratis aan! Inschrijven is verplicht via volgend formulier: klik hier

De bus vertrekt stipt om 3u aan de Heuvelpoort in Gent (einde Overpoortstraat). Iedere deelnemer krijgt een half uur op voorhand een smsje.

Voor meer informatie: Facebook pagina Jong VLD Deinze
https://www.facebook.com/jongvlddeinze/?fref=ts

Delen op: