Zondag 26 februari organiseren Milieufront Omer Wattez en VELT-leieland een snoeiles in het St-Martinuspark

Snoeien is geen eenvoudige klus maar is wel belangrijk om de fruitboom een mooie vorm te geven. Ook om de productie van sterke, gezonde vruchten te bevorderen. Tijdens deze les krijgt de deelnemer de nodige praktische informatie zodat hij/zij zelf aan de slag kan om zijn/haar eigen bomen te snoeien.

VELT Deinze boomsnoeien

Eerst is er een stukje theorie binnen, nadien trekken wij naar de hoogstamboomgaard in het Martinuspark. Achteraf is er een gratis drankje. Men mag gerust zelf snoeischaar meebrengen om te oefenen. Lesgever is Paul Geeroms. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Wanneer: zondag 26 februari vanaf 9u30.
Waar: Rode Kruislokaal, Louis Dhontstraat 17, 9800 Deinze
Inkom: 3 euro; drankje inbegrepen.
Namens VELT-leieland en Milieufront Omer Wattez

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...