11 11 11 Deinze blikt terug op een heel geslaagde actie

Vorige week werden de medewerkers van de 11 11 11- actie bedankt voor hun mooie werk. Ze kunnen terugkijken op een heel geslaagde actie. Er werd dit jaar meer dan 21.000 euro opgehaald voor projecten in het Zuiden. Dit is een stijging met meer dan 10 procent.

11 11 11 actie _ bedankingsreceptie

Wat nog veel mooier is dat er meer medewerkers werden genoteerd. Ook de medewerking van de jeugdbewegingen ging er op vooruit. Naast de trouwe hulp van de scouts kwam dit jaar ook KSA Petegem helpen. De injectie van jong bloed voelde goed! Mede daardoor konden ze dit jaar in 5 deelgemeenten rond gaan in plaats van de twee van vorig jaar. Ze dromen om binnen enkele jaren terug elke deelgemeente te ‘bedienen’.

Volgend jaar zal de werkgroep een namiddagprogramma organiseren voor de jeugdbewegingen. Mocht u zin hebben om mee te werken met de 11 11 11 – werkgroep dan kan je steeds contact opnemen met Peter Parmentier via [email protected].

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...