Mammies & Pappies opent feestelijk in Deinze!

Dit weekend opent Mammies & Pappies zijn deuren in Deinze. Een geboortewinkel met eco hart. Kom mee feesten en krijg 10% korting op het volledige assortiment in de winkel.

mammies en pappies

Sara De Graeve: “Na de geboorte van mijn 3e zoontje had ik nood aan nieuwe uitdaging. Zoonlief zat in de wasbare luiers en werd praktisch altijd gedragen toen ik op het idee kwam om hier iets mee te doen. Per toeval kwam ik terecht in Mortsel waar ik Mammies & Pappies binnen wandelde en direct de klik voelde, dit wou ik ook doen! De warme band met Ann zat van in het begin goed en de droom voor een winkel in Deinze werd werkelijkheid. Voor ergonomisch dragen ben je bij ons aan het juiste adres, als draagconsulenten kunnen we jou helpen bij al jou vragen. Onze herbruikbare luiers zijn in samenwerking met Klein Spook, warme mensen die experts zijn in hun vak.

Kledij uit biokatoen en biowol tot 6 jaar, ecologische wandelwagens, autostoelen, speelgoed, baby en mama kledij vindt je allemaal terug bij ons.
We zijn niet enkel en winkel maar bij ons kan je terecht voor geboortelijsten met veel uitleg en de kans om vanuit je luie zetel thuis je lijst aan te leggen.
Er is een grote ruimte boven de winkel waar we infosessies zullen houden rond ergonomisch dragen, wasbaar luieren, babygebaren, enz.
Op 4 en 5 maart opent de winkel en kan je mee feesten met 10% korting op het volledige assortiment in de winkel!!
Volg ons op fb of neem een kijkje op de website.”
https://www.facebook.com/mammiesenpappies/ – http://mammies-en-pappies.be/nl

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...