Sportreferendum van de stad Deinze

Het sportreferendum is elk jaar de hoogmis van de sport in onze stad, zoals onze schepen van sport Norbert De Mey het mooi verwoorde.  Hier worden de competitieve en de recreatieve sporters en sportclubs gelauwerd voor hun prestaties van het afgelopen jaar.

Verder lichte schepen De Mey ook al een tipje van de sluier over zijn visie op de toekomst van de sport in Deinze.  Binnen korte termijn zal er geld vrijgemaakt worden om een studie te maken over de verdere uitbouw van sportcomplex Palaestra.

Daarna nam Sporza journalist Tom Boudeweel de rol van gastheer over om de avond verder in goede banen te leiden. Deze wist ons te vertellen dat er maar liefst 191 kampioenen waren afgelopen jaar in de diverse sporttakken.  Deze kregen allen een aandenken van de stad mee naar huis.

Daarna volgde de uitreiking van de verschillende categorieën en dit waren de laureaten:

Recreatieve sporter / sportclub: VZW Kajak Deinze
Beloftevolle jongere: Jorg Vanlierde
Beloftevolle ploeg: BBC Deinze (U12)
Sportvrouw: Livia De Clercq
Sportman: Thomas Van Der Plaetsen
Sportclub: AC Deinze

Het slotwoord was voor onze burgemeester die voor de insiders nog wist mee te geven dat onze gastheer Tom Boudeweel liever gekalkte lijnen ziet dan geverfde.

Info: Tom Van Nieuwenhuyse

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...