Zorgjobbeurs 23 februari 2017 met medewerking van Sint-Vincentiusziekenhuis Deinze

Onderwijs en werkveld slaan de handen in elkaar. VIVES HBO5 verpleegkunde Waregem-Tielt (voorheen ‘Aleydis’) organiseert op donderdag 23 februari 2017 een ZORGJOBBEURS in zijn vestiging in Waregem.

Vives Tielt

17 organisaties hebben reeds hun medewerking toegezegd: wzc De Weister Aalbeke, wzc Sint-Vincentius Avelgem, vzw Sint Anna Bulskamp, Sint-Vincentiusziekenhuis Deinze, vzw Vijvens Kruishoutem, AZ Delta Roeselare, vzw Curando O.L.V. van 7 Weeën Ruiselede, X-Care Sint-Denijs-Westrem, vzw Sint-Andriesziekenhuis Tielt, wzc Deken Daras Tielt, wzc O.L.V. van Lourdes Wakken, vzw O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem, OCMW Waregem, OCMG Gent, Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen, zelfstandig thuisverpleegkundige Connie Devos en VDAB.

Zij gaan op zoek naar nieuwe collega’s, niet alleen voor zorgberoepen (zorgkundige, verpleegkundige), maar ook voor jobs met een ander profiel. De beurs richt zich tot al wie geïnteresseerd is in een job in de zorgsector, dus ook tot mensen die (nog) niet aan de school verbonden zijn. Er worden studentenjobs en reguliere jobs aangeboden. VIVES HBO5 verpleegkunde Waregem-Tielt is al lang gekend onder de naam ‘Huize Aleydis’. Sinds 2014 is deze school partner van het samenwerkingsverband met de Katholieke Hogeschool VIVES, wat de recente naamsverandering verklaart.

De opleiding HBO5 verpleegkunde is de huidige versie van wat vroeger de A2-opleiding was. Deze opleiding staat voor een arbeidsmarktgerichte opleiding van 3 jaar, voor de helft werkplekleren, en met een gegarandeerde uitstroom naar de arbeidsmarkt: algemene ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, woonzorgcentra, thuisverpleging, …

Vanaf maart starten de inschrijvingen voor de start van de opleiding in september 2017 in Waregem en Tielt. Informatie over de zorgjobbeurs op 23 februari 2017 en over de info- en inschrijfdagen voor de opstart in september 2017:

VIVES HBO5 verpleegkunde Waregem-Tielt, 056 60 24 68
Vijfseweg 2, 8790 Waregem
[email protected]
www.viveshbo5verpleegkundewaregem.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...