Ideale maten in zaal Palace

FAQ is het eerste volavond- programma van Frank Van Erum en Pieter Bamps. In deze muzikale cabaretvoor- stelling serveren ze u een mix van hilariteit, muzikale hoogstandjes, een heerlijk maar schrijnend verhaal en een hoop levensvragen. FRANK VAN ERUM kent u van THUIS . Hij maakte ook jarenlang deel uit van het comedyduo GINO SANCTI, samen met HAN COUCKE.
Zaterdag 4 maart 17 om 20u in zaal Palace te Deinze

Ideale maten

PIETER BAMPS is vooral een theaterman. Hij voelt zich in zijn nieuwe rol als tegenspeler van Frank duidelijk in zijn nopjes.

Frank en Pieter maakten samen een hilarische debuutshow “Ideale Maten” met een verhaal vol spanning, occasionele tristesse en onverwachte plotwendingen. Ideale maten zijn ze ook muzikaal met spitsvondige liedjes. Het publiek is bovendien een niet te onderschatten speler Als u aan het einde geen heeft gevonden zal u er op z’n minst eens goed mee hebben kunnen lachen. antwoorden

Wie zijn we? Waar komen we vandaan? Gaan we ergens naartoe? En is er een goddelijk plan of zijn wij niet meer dan de speelbal van een volstrekt willekeurige aaneenschakeling van toevalligheden? U heeft het zich ongetwijfeld ooit afgevraagd. Frank en Pieter niet. Zij leven hun onbenullig leventje tussen lege bierbakken en pizzadozen. Tot op een dag de bel gaat en ze een baby in een mandje aanspoelt op hun drempel.

Wat doen we aan de overbevolking? Kan empathie de wereld redden? Waarom hebben kinderen geen bijsluiter? Ligt geluk in grootse verwezenlijkingen of net in kleine dingen? En zijn Frank en Pieter nu de nieuwe Messias of cabaretiers met een uit de hand gelopen ego? Deze en andere existentiële vragen vormen de leidraad voor een avondje muzikaal cabaret

Tickets: €12 – [email protected] – tel. 09/380.23.75

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...