De nieuwe NOKI Kookwinkel met kookworkshops en grensverleggende advies

Het succes van de ‘pop up’ NOKI Summer Shop kon niet zonder gevolgen blijven. NOKI is dan ook trots om het openingsweekend aan te kondigen van hun flagshipstore in Driespoort Shopping Deinze op 18 en 19 maart 2017.

De NOKI beleving in deze nieuw winkel kent geen gelijke.  NOKI verlegt opnieuw de grenzen voor iedereen die op zoek is naar originele producten, unieke ervaringen en écht advies over koken en buiten koken.

Noki Deinze

Passioneel koken in de nieuwe winkel

Het succes van de NOKI summerstore deed oprichters Dirk Allaert en Dieter Spriet al snel beslissen om van de winkel in de Driespoort Shopping Deinze de ultieme kookwinkel te maken. Middelen noch moeite werden gespaard om deze unieke locatie om te toveren tot de ultieme kookervaring.

De beleving in deze NOKI shop weerspiegelt volledig waar het bij NOKI om gaat: passie voor (buiten)koken, De naam NOKI is trouwens niet toevallig gekozen: het is Swahili voor ‘houden van of passie’.

Wekelijkse workshops in de NOKI Academy en grensverleggend advies

In de shop vinden de liefhebbers niet alleen alles (en nog veel meer) wat er van een toonaangevende kookwinkel wordt verwacht, er is bovendien nu ook de NOKI Academy.

In de NOKI Academy zullen  wekelijks workshops georganiseerd worden rond verschillende thema’s en technieken.  Workshops die voor iedereen toegankelijk zullen zijn, van de gepassioneerde hobby kok tot de nieuweling.

In de workshops leert men ook de NOKI toestellen optimaal te gebruiken. Bij NOKI weet men dat de beslissing over een unieke BBQ een belangrijke beslissing is die tijd en advies vergt.  Daarom kan u er ook een afspraak maken voor extra uitgebreid, grensverleggend advies.

Gratis grote openingsproeverij op zaterdag 18 en zondag 19 april 2017

Een nieuwe winkel is feest! Iedereen mag gratis komen proeven van het heerlijke NOKI made slow food.

Op het wandel- en fietsplein van Driespoort Shopping Deinze  naast de winkel, worden de liefhebbers verwend met lekkere proeverijen van op de stoere low & slow Oklahoma smoker én een fantastisch wijntje.

Om het helemaal af te maken krijgen de bezoekers een mooie, kwaliteitsvolle NOKI cooking-cederplank als attentie.

Opdat er voldoende hapjes en drank zouden voorzien worden, is inschrijven voor 14.3.2017 verplicht via [email protected]. De gratis openingsproeverij gaat door op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017 van 10u tot 18u.

Totsiens! (en neen, dit is geen typfout, maar Zuid-Afrikaans, want ook de liefde voor de echte Zuid-Afrikaanse braai en Potjieskos is terug te vinden in de NOKI Kookwinkel!)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...