OCHO co-working Deinze opent binnenkort de deuren!

OCHO… even voorstellen. Vanaf juni 2017 opent in Deinze een nieuwe co-working ruimte, waar startende ondernemers en freelancers een uitvalsbasis kunnen vinden voor het opstarten of uitbouwen van hun professionele ambities.

OCHO co-working wenst zich te onderscheiden door haar kleinschaligheid en persoonlijke aanpak, waarbij acht (“ocho”) ondernemers uit Deinze en omstreken, naast alle comfort en faciliteiten van een hedendaagse kantoorruimte, ook een collega-ondernemer/freelancer vinden voor het uitwisselen van adviezen en tips.

OCHO wil zoveel mogelijk naar de geïnteresseerde co-workers te luisteren betreffende gewenste openingsuren, aanwezigheid, gewenste faciliteiten, etc.

De co-working ruimte is momenteel in volle opbouw; lokale schilders en schrijnwerkers uit Deinze zijn volop bezig. Tegen 1 juni hopen we te openen en het ziet er naar uit dat dit zal lukken!

Voordelen co-working

Co-working wint de laatste jaren gestaag aan populariteit. Hier zijn een aantal redenen voor.

Ten opzichte van het zelf alleen huren van een kantoorruimte komt co-working een stuk voordeliger uit; je hoeft zelf geen huurcontract, elektriciteits- en gascontract of verzekeringscontract af te sluiten, je hoeft evenmin investeringen te doen in printer, internetfaciliteiten, koffiemachine, enzovoort… Voor 195 EUR/maand (excl. BTW) plus een beperkte kostenbijdrage (papier, drankjes,..), volledig fiscaal aftrekbaar als beroepskost, kan je een volledige maand van de aangenaam ingerichte burelen, vergaderruimtes en faciliteiten genieten.

Bovendien is het een stuk flexibeler, de co-working formule is immers jaarlijks opzegbaar.
Voor startende ondernemers of freelancers is deze flexibilteit en ‘plug & play’ aanpak vaak heel interessant om uit de professionele startblokken te schieten.

Last but not least, biedt co-working een sociaal netwerk, waar het een zelfstandige / freelancer, niet rechtstreeks deel uitmakend van een bedrijf of organisatie, vaak aan ontbeert. De bedoeling is dat OCHO een zeer toegankelijke co-working zal zijn, waar je heel gemakkelijk binnenstapt ‘alsof je thuis bent’, en waar je gelijkgestemde mensen (maar eventueel of zelfs liefst met een andere achtergrond) terug vindt die je vooruit kunnen helpen door het uitwisselen van advies en tips.

Heb je interesse om eens langs te komen, of je verder te informeren, aarzel zeker niet ons te contacteren via [email protected].

Volg /deel graag onze LinkedIn en Facebook pagina (“Ocho co-working”) en breng je vrienden en kennissen op de hoogte. Bedankt alvast!

OCHO co-working Deinze, Herpinsakker 28/2, Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...