Voorjaarsconcert Koninklijk Harmonieorkest Deinze

Koninklijk Harmonieorkest Deinze zet dit voorjaarsconcert o.l.v. Kenny Van Heuverswijn stevige harmoniemuziek met verteller centraal op het programma. Zo brengen zij o.a. Cervantes’meesterwerk “Don Quichote” en Rapunzel tot leven met verteller Jonas Vercruysse.

Voorts is er nog originele, innemende muziek voor harmonieorkest (The Land of Zarathustra van Amir Molookpour), solowerk (het spectaculaire “Saxpack” voor altsax van Otto M. Schwarz) en lichtere muziek (o.a. Stromae en Benny Goodman). Beslist de moeite waard om een avond harmonieorkest in al zijn mogelijke facetten te komen beluisteren. Een ticket kost 12 EUR in voorverkoop, 15 EUR aan de deur. Kinderen tot 10 jaar kunnen gratis komen luisteren mits reservatie. Meer info en reservaties op www.harmonieorkestdeinze.be of [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...