Speelstraat – park te Deinze

Een stralende dag zorgde gisteren voor de nodige vreugde bij de spelende kinderen in het Kaandelpark.

Speelstraat 2017 Deinze

“Speelstraat Deinze” is een jaarlijks terugkerende activiteit die georganiseerd wordt door de stedelijke jeugdraad en jeugddienst in samenwerking met Deinse jeugdverenigingen (Djemba, KSA Deinze-Astene, KSA Petegem, KSA Ahoy Vinkt, Scouts en Gidsen Deinze, de Jojo, de vakantiewerking en JNM)

Speelstraat ging tot vorig jaar telkens door op de markt in Deinze, maar een naamsverandering dringt zich op, van Speelstraat naar speelpark want het Kaandelpark was dit jaar de ideale plaats voor de spelende kinderen.

Deze namiddag was helemaal gratis dankzij de logistieke steun van het stadsbestuur en de financiële steun van de jeugdraad die deze speelstraat organiseerde met de opbrengsten van de fuif Check Point.

Klik hier en geniet mee van enkele foto’s die we maakten tijdens deze namiddag.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...