DeinzeOnline

Voetbal zomerstage Leiestreek

Zomerstage voor alle sportieve Voetballers en Keepers uit Deinze en omstreken. Nu de Paasvakantie voorbij is, komt de Zomervakantie er snel aan. Wie er een sportieve zomervakantie wil van maken, kan daarvoor terecht bij Voetbal en Keeperstages LEIESTREEK.
Je kan als voetballer of als keeper inschrijven voor de Zomerstage Leiestreek 2017, tot 15 juli 2017.
Wil je er zeker bij zijn, reserveer dan tijdig je plaatsje.

De ervaring leert dat de jeugd nood heeft aan een sportieve en leuke vakantie. Daar spelen we met veel plezier op in door onze 7de Zomerstage aan te bieden aan alle sportievelingen. Deze stage vindt plaats op de terreinen van KFC Sparta Petegem aan de Gaversesteenweg 240 te Deinze.

De Voetbal- en Keepersstage werkt met ervaren en gediplomeerde trainers. Tijdens de stage komen alle voetbalaspecten ruim aan bod met vooral nadruk op de technische vorming van de jonge voetballer en doelman. De stage is gericht op alle kinderen en jongeren van 5 tot en met 14 jaar.
Deze zomerstage  richt zich tot alle jeugdspelers van groot Deinze en de wijde omgeving, en is voor iedereen toegankelijk.

Gedurende vier dagen krijg je de unieke kans in Deinze te genieten van een professionele begeleiding van toptrainers. Zij zullen jullie de knepen van het voetbalspel en de nodige accenten van een toekomstige profvoetballer of keeper bijbrengen op een pedagogisch verantwoorde wijze.

In de deelnameprijs zijn een hapje en drankje in de voormiddag, een gratis eigen trainingsbal, professionele trainingssessies en gratis opvang van 7.45 u tot 17.30 u inbegrepen.

Praktisch
Wanneer: Zomerstage op 14, 16 , 17 en 18 augustus 2017
Waar: Terreinen KFC Sparta Petegem, Gaversesteenweg 240, Petegem
Inschrijven: €115 zonder warme maaltijd, of €140 met warme maaltijd

Meer info is terug te vinden op de website van de voetbalstages
http://www.kfcspartapetegem.be/Stages_Leiestreek.htm