Kaandelpark wordt kindercamping

Op camping met het hele gezin in eigen stad? Haal je tent maar boven, want van vrijdagavond 30 juni tot zaterdagmorgen 1 juli wordt het Kaandelpark omgetoverd tot een heuse kindercamping! De Deinse jeugddienst en speelplein Doekeewa zorgen voor animatie, avondeten en ontbijt. (Groot)ouders en kinderen kunnen deelnemen voor € 7 per persoon.

Kaandel camping

Kaandel camping

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan bij de jeugddienst, via [email protected] of via de webshop www.deinze.be/webshop onder de rubriek ‘jeugdactiviteiten’.

“Kamperen is genieten voor jong en oud. Dit jaar kan dit voor het eerst in het centrum van onze stad. De jeugddienst en speelplein Doekeewa zorgen voor een onvergetelijke kampeerervaring op de kindercamping. Een unieke belevenis aan de start van de zomervakantie”, stelt schepen van jeugd Rutger De Reu.

Gevarieerd kampeerprogramma
Vrijdagavond 30 juni worden gezinnen vanaf 17 u. verwacht in het Kaandelpark. Gezinnen brengen zelf hun tent, slaapzakken en matjes mee. Terwijl de tenten worden opgezet, voorziet speelplein Doekeewa randanimatie voor alle kinderen.

Omstreeks 18.30 u. zorgt de jeugddienst voor een heerlijke barbecue. Daarna start het avontuurlijke avondspel van speelplein Doekeewa. De avond wordt om 20 u. afgesloten in een gezellige sfeer met vuurkorven, gitaren en meezingers. De bar en het terras van jeugdcentrum Brieljant blijven open tot 22 u.

Zaterdagochtend 1 juli worden de kampeerders gewekt met vrolijke muziek en ochtendgymnastiek, gevolgd door een ontbijt met koffiekoeken, warme chocomelk en koffie. Daarna is er nog tijd om gezellig na te praten en de tenten af te breken.

De deelnameprijs bedraagt € 7 per persoon, randanimatie, avondeten en ontbijt inbegrepen. Om praktische redenen is het noodzakelijk om vooraf in te schrijven. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Geef bij inschrijving de namen en het aantal personen door. Inschrijven kan bij de jeugddienst van Stad Deinze.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...