Lieve ouders gezocht voor opvolging baby door student geneeskunde

Deze leuke oproep komt van Serhat Yildirim uit Deinze, student eerste bachelor geneeskunde aan de Universiteit Gent. Volgend jaar moet Serhat als opdracht een pasgeboren baby op volgen. Concreet betekent dit dat hij het kindje een paar keer per jaar zal bezoeken. Het kindje dient wel tussen 1 juni en 31 augustus 2017 geboren te worden.

Serhat Yildirim

Tijdens de vier bezoeken van het eerste jaar, die voorbereid en nabesproken worden, zal de student(e) het hebben over de ontwikkeling van de baby, de ervaringen met voeding, slaap, inentingen… en over de wijzigingen die uw gezin onderging toen de baby geboren werd.

Voor toekomstige artsen is het zeer belangrijk goede communicatievaardigheden te verwerven.

Tijdens de bezoeken van het tweede jaar wordt de peuter verder gevolgd, maar zal de nadruk liggen op andere leeftijdsgroepen: volwassenen en kinderen.

De studenten starten met dit project in het tweede jaar van hun opleiding tot basisarts. Zij hebben dus geen enkele medische bevoegdheid.
Alle informatie die de studenten van u krijgen, wordt als vertrouwelijk beschouwd en valt onder het medisch beroepsgeheim.

Interesse neem contact op met Serhat via [email protected]

Meer info over dit project van de Universiteit Gent kan je hier terug vinden – http://www.babyproject.ugent.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...