Volwassenenonderwijs Kisp viert 30ste verjaardag

Volwassenenonderwijs Kisp is één van de grootste centra voor volwassenenonderwijs in Vlaanderen. Jaarlijks volgen meer dan 12.000 cursisten één of meerdere van de ruim 250 opleidingen. Kisp heeft locaties in Aalst, Aalter, Deinze, Eeklo, Gent, Geraardsbergen, Mariakerke, Oudenaarde, Ronse en Zelzate. De hoofdzetel bevindt zich in Mariakerke (Gent).

30 jaar Kisp

30 jaar Kisp
Naar aanleiding van haar dertigste verjaardag lanceerde Volwassenenonderwijs Kisp een wedstrijd voor haar cursisten. Aan hen om op een originele manier te tonen hoe zij ‘dertig jaar Kisp’ beleven. De prijs? Cinematickets voor de hele klas!
Heel wat cursisten, leerkrachten en Kisp-medewerkers gaven het beste van zichzelf: een origineel grafisch ontwerp, een leuke video, een mooie foto of collage, … Kristel Colman en haar ICT-klas uit Deinze kwamen als grote winnaar uit de bus. Met maar liefst 408 stemmen kaapten zij die felbegeerde filmtickets weg.

De winnaars maakten – bij wijze van oefening – etiketten en verzendlijsten op in Word. “Zo weet Kisp meteen naar waar ze de cinematickets kan opsturen”, klonk het.

Proef mee van 30 jaar ervaring
Proef mee van die dertig jaar ervaring en ontdek het volledige opleidingsaanbod op tien verschillende
locaties via www.kisp.be.
De opleidingen bevinden zich in het secundair volwassenenonderwijs, hoger beroepsonderwijs en in de lerarenopleiding:
– Binnen het secundair volwassenenonderwijs kan je bij Kisp onder andere terecht voor grafische en technische opleidingen, opleidingen informatica, talen, bedrijfsbeheer, fotografie, mode, koken, bloemschikken, creatief in de woning en opleidingen in functie van het behalen van het diploma secundair onderwijs.
– Binnen het hoger beroepsonderwijs zijn er onder andere de paramedische opleidingen, HBO informatica, bedrijfsautomatisatie en boekhouden.
– De specifieke lerarenopleiding kan in verschillende trajecten gevolgd worden: van contactonderwijs tot en met afstandsonderwijs.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...